Johan Maxe – Fotograf »

Masthead header

Sicca Fastighetsmiljö AB

Det är alltid kul när gamla vänner tar chansen och blir entreprenörer. En sådan vän är Mikael Persson som efter en längre tid på Anticimex startat eget i en närliggande verksamhet. Med inriktning på utredningar på sjuka hus, luft och material analyser, luktproblem och fuktmätningar så används en mängd intressanta instrument. Dessa ville vi få med på bild för att passa på Mikaels framtida hemsida www.sicca.se som lanseras inom kort. Kort och gott så är han inom skadeutredningsbranchen. Det var roligt att jobba för honom för han visste vad han ville ha för bilder redan då jag kom dit, vilket sällan är fallet. Ser fram mot hemsidan vilken www.advigo.se bygger.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*