Johan Maxe – Fotograf »

Masthead header

BKO – The Botten Is Nådd – och lite naket!

Förrutom musiken är det medvetenheten hos Bo Kaspers som jag gillar. Att tillägna mellansnack till den makabra händelsen i Sjöbo där en pappa stal en IPad från barnets förskola och som sedan gav den till en tiggare på byn. Sedan ringde samma pappa och anmälde tiggaren för brottet. Som tur var uppdagades sanningen och tiggaren frikändes tack och lov. Man kan bara reflektera över barnets fortsatta vistelse på förskolan på grund av pappans agerande….

Att sedan Bo Sundström uppträder i MMR t-shirt, Musiker Mot Rasism, med hashtaggen #motrasism på ryggen ger en dimension till BKO som är mer än musiken och budskapet är tydligt – medmänsklighet!

Att sedan konserten är fantastisk i sig gör inte saken sämre. Med kameran i handen och den ljusshow som det bjuds på så blir upplevelsen total.

Hur var det då med det där ”lite naket…?”. Jo, t-shirten skulle finna sin ägare i publiken så Bo Sundström kastade ut denna i publikhavet och således uppfylldes löftet för kvällen. Efter ett par tre låtar orkade Bo dock inte hålla in magen längre och svepte på sig en ny MMR t-shirt.

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*