Johan Maxe – Fotograf »

Masthead header

Peter LeMarc – Den sista valsen!

Att uppmanas av Peter LeMarc att vara här och nu, släppa telefonen och vara närvarande och uppleva det som händer just nu kan låta enkelt för gemene man eller kvinna. Som fotograf, dock inte med konsertfoto som specialitet, är detta inte lika enkelt. Speciellt inte när det står en så färgstark artist på scen som Peter är, då händer det saker hos en fotograf. Man ser de där bilderna som man inte vill missa. Även fast man vill respektera hans uppmaning så är det svårt. Nu var jag med min mått en rätt duktig pojke och höll igen avsevärt.

Denna konsert var bra, den var mer än bra, den var fantastisk. När till och med skymningspressen ger konserten full pott så är det bra på riktigt och det var den.

Det var ofrånkomligt att inte tänka på de svåra tider som har funnits hos LeMarc och finns där än i dag med sjukdom så nära inpå. Man kunde känna och känna igen sig i texterna och det sköt rakt in i hjärtat hos mig. I dag den 4 augusti skulle min far fylla år, om 7 dagar är det ett år sedan sen han dog i cancer. Det finns hos mig varje dag och var påtaglig i lördags – han kändes väldigt närvarande.

Så det må vara den sista valsen men livet går vidare. Tack Peter LeMarc för en fantastisk konsert och jag ser fram mot mer musik från dig i framtiden. Intill dess får spellistan ”När katten själv får välja” rulla vidare på Spotify!

 

 

 • Andreas4 augusti, 2014 - 18:19

  Sjukt bra bilder, tackReplyCancel

  • admin4 augusti, 2014 - 21:53

   Tack Andreas! Det värmer! Riktigt bra kväll också!

   Mvh

   Johan Maxe

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*